Menu

Modellfotografering I Studio Nivå 1

Stockholm

Studio Peter Morlor
söndag, 26 maj 2024 kl:09:00

Denna workshop är för dig som vill ta de första stegen till att lära dig fotografera professionella studiobilder antingen om fotografering är din hobby eller något du funderar på som yrke.
Inga förkunskaper krävs. 
Peter Morlor är en professionell fotograf som i sin studio i centrala Stockholm kommer att lära dig steg för steg hur bilder av professionell kvalitet skapas. 
Att skapa en bild av professionell kvalitet är ett samspel mellan fotografen och den som blir fotograferad och tekniskt kunnande, det vill säga att förstå och kunna ta fördel av kamerans och utrustningens funktioner fullt ut. 
Workshopen är indelad i två delar, en teoretisk och en praktisk. 
I den teoretiska delen avhandlas bland annat kamerainställningar och inställningar av blixtar och studioutrustning samt genomgång av ljussättning med en eller flera blixtar. 
I den praktiska delen kommer du att omsätta det som du har lärt dig i den teoretiska delen och fotografera och dirigera en levande modell.
I studion arbetar vi med studioutrustning från Profoto och kameror från Nikon och FujiFilm. Har du en egen kamera så är det bra om du tar med den. 

Vad du kommer att lära dig under Workshopen:Hur du ska ställa in kameran för bästa resultatVilka objektiv du bör och inte bör användaHur man ljussätter med en eller flera ljuskällorInställning av blixtar och studioutrustningLive View Fotografering med hjälp av datorVal av bakgrundHur du kommunicerar och dirigerar en modellHur du agerar som fotograf i samverkan med modellHur du får rättighet att använda bilder som du har skapatHur du skapar en lämplig studiomiljö hemma

Datum / Tid

söndag, 26 maj 2024 kl: 09:00

Plats

Stockholm, Studio Peter Morlor

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

2500

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad