kl: 18:00

Svartklubben - Mat & Musik I Mörker

SvartklubbenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

På den legala Svartklubben får du njuta av läcker mat, specialkomponerad musik och fantastiska sinnesupplevelser. Här får du rika möjligheter att utforska mat, dryck och underhållning på ett nytt sätt!

Hur fungerar det att kommunicera utan syn för dig och din grupp?

Fascineras av synskadade sjungande servitörer. Utmana dig själv och ät en unik måltid! Det här är garanterat en stark upplevelse med många nya dimensioner.

Skrämmande? Ingen fara. Det här mörkret är varmt och välkomnande!

Menyn hålls hemlig för att förhöja upplevelsen!

- 795 kr: Trerätters. I priset ingår mörkerupplevelsen, underhållning och en trerättersmeny.
- 1095 kr: Trerätters Deluxe. I priset ingår mörkerupplevelsen, underhållning, en trerättersmeny med välkomstdrink samt två glas vin/öl, kaffe & dessertvin.

- Dryck beställs på plats.

OBS! - Om du eller någon i ditt sällskap behöver specialkost kan ni boka det via vår hemsida a target=_blankhref=http://www.svartklubben.com/specialkostwww.svartklubben.com/specialkost/a. Detta måste göras senast 24 timmar innan eventet./b

bTider:/b
Insläppstid: 18:00
Spellängd: 3 tim 30 min

Mer info: a target=_blankhref=http://www.svartklubben.com/www.svartklubben.com/a

SOCIAL DISTANSERING – På detta evenemang appliceras, med hänsyn till din hälsa och Folkhälsomyndighetens föreskrifter, en social distansering. Det innebär att evenemanget säljs med ett reducerat antal platser. Observera att det är ditt ansvar att hålla fysiskt avstånd till andra besökare.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-05-08 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: