Menu

Atomic Swing

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 27 november 2021 kl:19:00

Med genombrottsskivan ”A Car Crash in the Blue” satte Atomic Swing tonen för en hel generation av rockband som skulle komma att springa ur kölvattnet av den musikaliska våg som drabbade landet under 90-talet. Men bejublade turnéer och skivsläpp tog ut sin rätt och bandet lades, med några få undandag, på is. Men den 6 augusti 2021 återvände de med en EP betitlad ”Sing Back the Light”, deras första på 15 år. EP:n, som släpptes såväl digitalt som fysiskt, följdes av bejublade spelningar landet runt, med bland annat ett utsålt Fåfängan i Stockholm. Den 27 november är de äntligen tillbaka i Stockholm för en exklusiv kväll på Södra Teatern under namnet ”A Night at the Theatre”.


Konserten på Södra Teatern kommer bjuda på melodier som känns igen från förr, men även nytt material där Atomic Swings ljudbild finner sig till rätta i ett 2020-tal, men samtidigt respekterar sin historia och sitt melodispråk.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

lördag, 27 november 2021 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad