Menu

Christmas Syndrome- Julkonsert med Jazzagenturen

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
onsdag, 8 december 2021 kl:18:00

*Jazzagenturen* ställer till med stor julkonsert på Södra Teatern den *8 dec*, med värdarna *Carl Bagge & Pontus de Wolfe*!


Som ett ljus i decembermörkret samlar Stockholms finaste jazzmusiker vänner och publik till en konsert med klassisk julmusik med helt nya arr av *Fredrik Lindborg och Fredrik Hermansson*. Detta blir uruppförandet av skivan *'Christmas Syndrome'* som *släpps den 26 nov* via *Jazzagenturen*. Arrangemangen är vilda, äventyrliga och sätter klassiska låtar som *"Ave Maria"*, *"All I want for Christmas is You"* och *"When you wish upon a star"* i ett helt nytt ljus.


*Bandet består av:
Fredrik Lindborg, saxofon
Fredrik Hermansson, piano
Nils Janson, trumpet
Niklas Fernqvist, kontrabas
Konrad Agnas, trummor *


Som öppningsakt har vi även bjudit in* Leo Lindberg Trio*, som släppte sitt debutalbum *'Swedish Songbook Series vol. 1' den 13 okt 2021* under *Jazzagenturen*. Bandet kommer bjuda på jazztolkningar av klassiska svenska låtar och visor, samt lite annat smått och gott.


*Leo Lindberg Trio är:
Leo Lindberg, piano
Kenji Rabson, kontrabas
Moussa Fadera, trummor *


Skivorna 'Christmas Syndrome' & 'Swedish Songbook Series vol. 1' släpps digitalt och på CD, och kommer finnas tillgängliga för signering under konsertkvällen.


***Hjärtligt välkomna!!***


**Vi gillar säkra och trygga evenemang!** Därför ber vi dig observera att du kommer att behöva visa ***vaccinationsbevis*** för att komma in på detta evenemang.
***Vaccinationsbevis*** gäller efter regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från **1 dec**. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se Vaccinationsbevis gäller för alla besökare över 18 år. ***Du kommer att behöva visa din biljett, vaccinationsbevis och legitimation för att komma in på evenemanget***.


**Välkommen!**


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

onsdag, 8 december 2021 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr - 349

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad