Menu

Hej jag heter Fredrik

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 27 april 2024 kl:19:30

“Varför slutade jag trots att 12 stegsprogrammet är det enda som har funkat och hållit mig nykter?
Vad händer i de där rummen egentligen? Varför är det så svårt att överlämna sig till GUD? Varför är det så tabu att skämta om AA? Vad är 12-stegsprogrammets definition av missbruk och vad innebär egentligen en fysisk allergi mot droger?
I denna stand up special sätter jag ljus på mina brister och tillkortakommanden med missbruket och självhjälpsgrupper som humoristisk fond. Jag tar en oförskönad titt på mitt stökiga liv fyllt med fest, kändisar, dråpligheter och droger.
Ta med din bästa kompis och vandra salongs uppför ett soldränkt mosebacke till Södra teatern 27 april så tar vi en ordentlig titt på min själsliga bristsjukdom.
PS. Jag har inget bokningsbolag som skriver pressmeddelande åt mig så det kändes cringe att skriva om mig själv i tredje person och låtsas som att nån agent/pr-person gjort det, tihi. DS.”
Biljetter släpps fredag 8/9 10:00 på södrateatern.com
18 årsgräns

Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

lördag, 27 april 2024 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

265

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad