Menu

Muscle Pain med Galapiat Cirque

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 17 februari 2024 kl:21:00

Galpiat Cirque
Muscle Pain
**Halsbrytande humor i en charmig rakt-på-sak-cirkuskonsert som träffar mitt i solar plexus. **
Muscle Pain är en charmig och rå cirkus-konsert som blandar svart humor med skörhet. Elice Abonce Muhonen och Chloé Derrouaz intar scenen tillsammans med en trummis, melodier, böner och – träningscyklar. Första gången de träffades var på utbildningen Cirkuspiloterna i Botkyrka år 2003. 18 år senare möttes de igen, under helt andra omständigheter. Den här gången på varsin träningscykel i ett rehabiliteringscenter för professionella atleter och neuropatienter. En hade fallit 28 meter, den andre levde i sviterna av allvarlig sjukdom.
Nu är de tillbaka och har skapat en föreställning om hur 20 delvis bisarra år kan förändra två kvinnors drömmar, drivkrafter och kroppar.
Elice och Chloé är del av Galapiat Cirque, ett kooperativ av ca 50 artister, producenter och tekniker – baserat i Bretagne, Frankrike. De producerar föreställningar, filmer och festivaler, och turnerar ett flertal produktioner. De knyts samman av sin övertygelse om cirkusen som ett exceptionellt medium för personlig och social förändring. Elice och Chloé har sina bakgrunder i Finland, Mexico och Frankrike, och har båda sin grundutbildning i cirkus i Botkyrka.
MEDVERKANDE, KONCEPT & REGI
Elice Abonce Muhonen, Chloé Derrouaz, Marc Dupont
GRAFIK & ANIMATIONER
Arthur Clam
AKROBATIKCOACH & CYKELKIRURG
Leo Houssay
**FOTOGRAF **
Guilhem Charrier
Presenteras på Södra Teatern av Subtopia, med stöd av Institut français de Suède, som del av CirkusMania.

LÄNGD
60 min
SPRÅK
Engelska.
Sånger på engelska, finska, spanska och franska. Översätts från scenen när det är av vikt att förstå.
REKOMMENDERAD ÅLDER
Vuxen (från 12 år)

Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

lördag, 17 februari 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

235

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad