Menu

Jesper Rönndahl: Hej framtiden!

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
fredag, 26 september 2014 kl:19:00

Hej framtiden! med Jesper Rönndahl
En ståuppföreställning om det ohända


Jesper Rönndahl, prisbelönt ståupp-, radio och tevekomiker, ger i vår några få extra föreställningar av höstens succé HEJ FRAMTIDEN!
I föreställningen använder han all sin kunskap om vetenskap, historia och populärkultur och förutsäger i prat, bilder, musik och dans helt oblygt exakt vad som kommer hända imorgon och om tio, hundra och hundratusen år.


Hur kommer det se ut på stan när vi övervunnit tyngdkraften? Varför vill alla ha flygande bilar? Hur pratar vi med varandra om tio år? Vad kommer efter hologramtelefonen? Hur känns det att bli teleporterad? Kommer Lilla huset på prärien tillbaka? Aldrig förr har framtiden varit roligare!


Jesper Rönndahl, född i juni 1979, ståupp-, radio- och tevekomiker (i t.ex. Hej Domstol! (P3), Pang Prego (P3), Centralskolan (SVT),Syskonen (SVT Play), Gabba Gabba (SVTb) och Telefonsupporten (SVT Play) och som programledare för Extra Extra! (TV3). Är programledare för vetenskapshumor-radioprogrammet Institutet med Karin och Jesper (P3) och deltagare i årets På spåret.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

fredag, 26 september 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

185kr - 295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad