Menu

Familjehistorier Av Biljana Srbljanovi?

Stockholm

Teater Accént, Allaktivitetshuset i Sköndals C
onsdag, 26 april 2017 kl:19:00

Fyra barn i ruinerna av ett krigshärjat land. Deras lek är en spegel som återspeglar en värld av misstänksamhet, svek, hyckleri och passivitet. Men framförallt, en värld av brutalt och förtäckt våld där ordning, välstånd och säkerhet måste upprätthållas till varje pris. Biljana Srbljanovic har rönt stora framgångar med sitt groteska, uppsluppna och mardrömslika stycke där fyra vuxna skådespelare spelar barn, som spelar vuxna, på en bakgård i en storstad. Det är mamma, pappa och son, samt en flicka som har tics och därför tvingar sig att spela hund. För barnen är de vuxna förljugna, ondskefulla egocentriker utan någon som helst moral. Av: Biljana Srbljanovi?  |  Regi: Linda Krüger  |  Produktion: Teater Accént  |  Maskör: Michelle Loais  |  Översättning: Jasenko Selimovic & Per Arne TjäderMedverkande:
Vojin: Filip Zellmann, Milena/Nadezda: Karin Johansson, Milena: Moa Niclasson, Nadezda: Hanna Carlsson, Andrija: Lukas Olde Monnikhof, Vojin/Andrija: Felix Boija - besök hemsidan för att se rollfördelningen det datum du är intresserad av, www.teateraccent.se/familjehistorierColumbine Teaterförlag  |  ATRVi rekommenderar 12 + som åldersgränsHitta till spelplatsen:
Åk till Teater Accént: buss 188 från Gullmarsplan, gå av hållplats, Sköndals centrum. Bussarna går var 30:e minut och tar ca 8-10 min.
Adress: Sköndalsgården  Bagarfruvägen 44, SköndalTeater Accént är en kulturell plattform för ung kultur i Stockholm som sedan 1999 arbetat med scenkonst, musik, bildkonst och debatt. Föreningen har engagerat tusentals ungdomar i både stora och små produktioner Faust, Nicholas Nickleby, Mästaren och Margarita, Tolvskillingsoperan, Den goda människan från Sezuan, Djurfarmen m.fl. och fått stor medial uppmärksamhet och lovordande recensioner.
www.teateraccent.se

Datum / Tid

onsdag, 26 april 2017 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Teater Accént, Allaktivitetshuset i Sköndals C

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad