Menu

Expedition Livet

Stockholm

Teater Brunnsgatan Fyra
lördag, 22 oktober 2016 kl:19:00

En Upptäcksresa i människans fotspår.

I visföreställning Expedition Livet blir publiken huvudperson när Anders Lundin vänder, vrider och snurrar på frågorna; Vart kommer vi ifrån? Vart skall vi? Hur hamnade vi här?

Tillsammans med kontrabasisten Jonas Olofsson låter han funderingarna komma till uttryck i en brokig samling berättelser och visor om äventyrare, emigranter, neanderthalare och snickrande pappor. Föreställningen börjar med människans första steg på savannen och svävar vidare via urskogar, oceaner, sommarstugor och nätverksproblem ända fram till TV-soffan hemma. Vi får höra om japanen som vandrade runt jorden, om sjömansänkan som gick över Bottenvikens is och får tips om vilken hemelektronik apparat det är skönast att slå sönder. Ett evolutionärt reseäventyr kan man kalla det.

Anders berättelser skapar fantasifulla tankekulisser hos publiken där ingen lämnas oberörd. Det är allmänmänskligt, rörande och roligt. Föreställningen väcker många frågor, svarar väl kanske på några men inspirerar nog mest till att fundera över våra egna val och möjligheter. Det är en upptäcktsresa utan slut.



Teater Brunnsgatan Fyra är en liten teater i Stockholm. Teatern startades av Allan Edwall och efter hans bortgång 1997 drevs teatern vidare av Kristina Lugn. Sedan 2011 är det Lugns dotter Martina Montelius som driver teatern.

Datum / Tid

lördag, 22 oktober 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Teater Brunnsgatan Fyra

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

230kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad