Menu

Osvajpade diamanter

Stockholm

Teater Brunnsgatan Fyra
torsdag, 9 mars 2017 kl:20:00

OSVAJPADE DIAMANTER- En dryg timme humor där du kanske hittar kärleken

Av och med Elina Du Rietz och Lisa Lexfors

Regi: Figge Norling
Scenografi: Lars Jansson
Koreografi: Dag Andersson
Kostym: Cecilia Citron

Det finns alltid pengar att tjäna på kärlek. Levande kontaktannonser kan vara ett sätt. En humorföreställning om femton singlar som lockats med på en dejtingturné av en dryg, snål och kåt lurendrejare.

Ute i den digitala dejtingvärlden finns det några som har gått omärkt förbi - har varken blivit svajpade åt höger eller vänster, inte blivit klickade på och inte fått några likes. I osvajpade diamanter får du träffa dem i verkliga livet. De presenterar sig naket och ärligt. Och vem vet, kanske finns det någon som passar just dig? För även om de är oslipade och kanske inte har alla chips i påsen så tror vi att det finns en glimmande diamant där under blesyren hos dem alla.

Louise, 48 år:
– Det här med dejtingshow är egentligen inte min grej, jag vill inte ens träffa någon. Min mamma tvingade mig. Och vd:n. Dyrt är det också.

Nettan, ensamstående mamma:
– Jag har fem ungar med sex olika farsor, och VD:n tar alltså 500 kr extra i betalt per unge för att jag tar med dom! Jag har ju inget val. Så sjukt girigt! Så nu hoppas jag på att träffa någon som kan gilla barnen. Å mej då förstås.

Agneta, 44 år:
– VD:n har lovat att jag kommer träffa Peter Jöback i den här showen, vi är liksom menade för varandra han och jag. Tigertoppen är på, luggen är gnuggad och sprayflaskan är tömd – så här kommer jag Peter!

Louise, Nettan, Agneta och alla andra karaktärer kommer dela på scenen i Osvajpade Diamanter” med hjälp av kläd- och rollbyten i ett högt tempo. Vi utlovar mycket humor, dans, skämskuddar och igenkänning. Och en goodie bag.

Recensioner och röster:

-”Jag tycker att man ska bejaka ett så ohejdat och friskt vansinne som Lisa Lexfors och Elina Du Rietz bjuder på. Det är rasande skickligt utfört och ofta obetalbart. Och sen upptäcker man den där lilla skvätten bittermandel som finns i botten på all humor värd namnet.”, Benny Abrahamsson Karlskoga Tidning

-”Gud vad jag har skrattat. Gå och se dessa galningar”, Daniel Engman

-”Jag är helt slut. Har skrattat så brutalt mycket. Dessa två fantastiska och kreativa kvinnor har skrivit, producerat och spelar alla roller.”, Mary Nelson



Teater Brunnsgatan Fyra är en liten teater i Stockholm. Teatern startades av Allan Edwall och efter hans bortgång 1997 drevs teatern vidare av Kristina Lugn. Sedan 2011 är det Lugns dotter Martina Montelius som driver teatern.

Datum / Tid

torsdag, 9 mars 2017 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Teater Brunnsgatan Fyra

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

125kr - 210kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad