Menu

VAD ÄR DET FRÅGAN OM

Stockholm

Teater Brunnsgatan Fyra
fredag, 3 mars 2017 kl:19:00

VAD ÄR DET FRÅGAN OM med Bob Hansson
En föreställning då allt kan gå fel.

Med en röd diktsamling i ena handen och den andra handen vevande genom luften som propellern på en sjunkande zepelinare i motljus kommer Bob Hansson inte att besöka vår scen i vår.
Han lovar att inte göra exakt samma föreställning mer än en gång. ”Annars måste man ju öva in allt - bara för att sedan låta bli att göra det man egentligen har lust att göra. Då blir det ju precis som livet. Hur kul är det?”
”Dessutom blir jag oerhört lätt uttråkad. Framför allt av mig själv. Och jag är faktiskt den enda som inte kan låta bli att komma….
Det kommer troligen framföras dikter, troligen varvade med kompetent kaos. Eventuellt något sobert brandtal och möjligen även en kort men obligatorisk utbildning i snällhet.
”Som vanligt vill jag väl mest att min publik ska gapskratta lite, men sen genast gråta igen. Och i slutet gå därifrån precis likadana som när dom kom. Men att de inte ska vara lika ledsna över det som de trodde.”

En föreställning då allt kan gå fel i en värld som gör just det. Men ändå lyckas vara obegripligt vacker flera gånger om dagen….

Sagt om Bob Hansson:

”Det här är ingen riktig poet. Han skriver mest för ungdomar som inte vill tänka själva….”

”Visst var han rolig, men det var verkligen ingen riktig stand up comedy.”

”Klyschor, från början till slut, klyschor, klyschor, klyschor…”

Teater Brunnsgatan Fyra är en liten teater i Stockholm. Teatern startades av Allan Edwall och efter hans bortgång 1997 drevs teatern vidare av Kristina Lugn. Sedan 2011 är det Lugns dotter Martina Montelius som driver teatern.

Datum / Tid

fredag, 3 mars 2017 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Teater Brunnsgatan Fyra

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

180kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad