Menu

Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig

Stockholm

Teater Brunnsgatan Fyra
onsdag, 21 november 2018 kl:19:00

Malin Appeltofft är komikern som är lärare men som har stått på scener som skådespelerska och sångerska. Hon gör podcasten Äktenskapet tillsammans med sin man Tobias Aspelin och driver standupklubbar i Hägersten. Som komiker har hon uppträtt på stora och små scener runtom i Sverige och med humorduon Motherfuckers även i New York.

När Malin nu gör sin egen föreställning tar hon med sig vännen och kollegan Titti Sjöblom på bas. Det kommer att bli en musikalisk, svängig och rolig standupföreställning om oro.
Om allt från det lilla till det stora vi människor går och oroar oss för i onödan och det som vi kanske borde ha oroat oss för istället?

Namnet på föreställningen kommer från en griffeltavla i köket hos en kompis som Malin umgicks med som barn. Citatet har följt Malin genom livet, men det är först nu, ett halvt liv och tre barn senare, som hon börjar inse vad citatet verkligen betyder.

Efter urpremiär på Teater Brunnsgatan Fyra den 1/6 2018 och efter Lund Comedy festival är Malin tillbaka till Brunnsgatan för hösten 2018.

Speltid: En dryg timme utan paus.

Mer info: www.brunnsgatanfyra.se


Teater Brunnsgatan Fyra är en liten teater i Stockholm. Teatern startades av Allan Edwall och efter hans bortgång 1997 drevs teatern vidare av Kristina Lugn. Sedan 2011 är det Lugns dotter Martina Montelius som driver teatern.

Datum / Tid

onsdag, 21 november 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Teater Brunnsgatan Fyra

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad