Menu

SAMTIDSTERAPI

Stockholm

Teater Brunnsgatan Fyra
onsdag, 25 november 2020 kl:20:00

Brunnsgatan fortsätter med succéshowen Samtidsterapi – den mest näringssprängda andliga förplägnaden i Stockholm. Den 30 september, och varannan onsdag, är det återigen dags för två timmars terapi för tvåhundra kronor. Inbjudna artister, författare, skådespelare – och människor med helt andra specialiteter – bearbetar under en kväll, var och en på sitt sätt, aktuella händelser. Hur ska det gå? Vad ska det bli? Det beror på vilka som är med.


Musikgäster som Stefan Sundström och Hanna Järver kommer, likaså skådespelaren Gunilla Röör som talar om sitt yrkes många intrikata egenskaper. Vi får också se konstsim på land, höra improviserade ordvrängningar, lära oss saker vi inte trodde att vi ville lära oss, och mycket, mycket mer. Allt som vanligt under ledning av vår konstnärliga ledare Martina Montelius.


Teater Brunnsgatan Fyra är en liten teater i Stockholm. Teatern startades av Allan Edwall och efter hans bortgång 1997 drevs teatern vidare av Kristina Lugn. Sedan 2011 är det Lugns dotter Martina Montelius som driver teatern.

Datum / Tid

onsdag, 25 november 2020 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Teater Brunnsgatan Fyra

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad