Jag säger ingenting alls

Teater Brunnsgatan FyraDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

När Erik blir dumpad vänds hela tillvaron upp och ner och han påbörjar ett desperat sökande för att finna någon slags mening med sin i övrigt meningslösa existens. ”Jag säger ingenting alls” är en nyskriven monologföreställning om ofrivillig ensamhet och om svårigheterna i att försöka upprätthålla någon form av normalitet när det känns som att hela skiten är på väg rakt åt helvete. I ett rasande tempo och med hjälp av ett gäng burköl, skildras en tragikomisk berättelse om en människas uppgång och fall i kampen för att bli älskad.


Föreställningen hade urpremiär på Teatern under bron i augusti 2020 och är nu tillbaka med ett efterlängtat gästspel på Teater Brunnsgatan den 26-27 november.


Föreställningens längd: 45-50 min


Manus och regi:
Sofia von Schmalensee


Skådespelare:
Erik Svedberg-Zelman


Ljuddesign:
Mattias Alheim


Koreograf:
Hugo Hedberg


Producent:
Alicia Hansen


Teater Brunnsgatan Fyra är en liten teater i Stockholm. Teatern startades av Allan Edwall och efter hans bortgång 1997 drevs teatern vidare av Kristina Lugn. Sedan 2011 är det Lugns dotter Martina Montelius som driver teatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-11-26 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: