Stäng reklam
Menu

BRUNNSGALAN

Stockholm

Teater Brunnsgatan Fyra
måndag, 4 november 2024 kl:19:30

Efter mer än ett halvår av nödvändigt renoveringsarbete med byte av bjälklagen har vi ett nytt tak men för lite pengar. För att kunna bygga upp vår teater till en teater igen (med scen och bänkrader) anordnar vi nu BRUNNSGALAN den 4 november - en intim och exklusiv stödgala för att rädda Teater Brunnsgatan Fyra.
Bandet Amason är kvällens husband och med sig har de Lars Winnerbäck, Markus Krunegård, Melissa Horn, Little Jinder, Ellen Krauss, Alba August, Hannes, Esther, Jaqe samt Annika Norlin & Jonas Teglund.
Alla intäkter går till att bygga upp teatern igen som Allan Edwall grundade 1986 och drev fram till sin bortgång 1997 och som Kristina Lugn sedan var konstnärlig ledare för i 15 år. 2011 tog hennes dotter Martina Montelius över verksamheten och hon driver nu teatern tillsammans med Elvira Fridell som är producent.
Endast 80 platser!
Brunnsgalan på Teater Brunnsgatan Fyra
Måndag, 4 november 2024
Tid: 19:30
Plats: Teater Brunnsgatan Fyra, Stockholm
Biljetter: brunnsgatanfyra.se

Teater Brunnsgatan Fyra är en liten teater i Stockholm. Teatern startades av Allan Edwall och efter hans bortgång 1997 drevs teatern vidare av Kristina Lugn. Sedan 2011 är det Lugns dotter Martina Montelius som driver teatern.

Datum / Tid

måndag, 4 november 2024 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Teater Brunnsgatan Fyra

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1295kr - 5000

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad