Fahl i samtal - Nour El Refai

Teater Brunnsgatan FyraDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Samtalskvällar med kulturjournalisten Hanna Fahl och gäst.

Måndagskvällarna med djupsamtal hade sin premiär med låtskrivaren Tomas Andersson Wij för över ett år sedan i Allan Edwalls anrika källarteater Teater Brunnsgatan Fyra, då med Klas Östergren med premiärgäst. Efter tre säsonger med publiksucce, uppskattade samtal och spännande gäster, tar i höst kulturjournalisten Hanna Fahl över stafettpinnen och sätter sin egen prägel på samtalskvällarna – och det med Tomas Andersson Wij som premiärgäst.

– Intervjuer är det roligaste jag vet. Det är som att lägga ett pussel utan att veta vad motivet ska bli. Det känns otroligt lyxigt att få göra det på Brunnsgatan tillsammans med en publik, och jag är så glad över gästuppställningen. Jag är genuint nyfiken på dem allihop! Att Tomas blir första gästen känns också fint, det blir en överlämning där Tomas säkert kan lära mig en del saker – samtidigt som han får stå ut med att vara på andra sidan och svara på frågorna i stället för att ställa dem, säger Hanna Fahl.

– Hon är en av våra intressantaste ordarbetare just nu, och Brunnsgatans senaste stolthet. Jag är lycklig över att kunna ge vår publik en serie kolsyrade kvällar med Hanna Fahl, säger Martina Montelius, konstnärlig ledare Teater Brunnsgatan Fyra.

Ca en timmes långa samtal, publikinsläpp 30 minuter innan föreställning.

Medverkande andra kvällar:
6/10 - Tomas Andersson Wij
13/10 - Annika Norlin
20/10 - Karin Adelsköld
27/10 - Jonas Karlsson
3/11 - Christer Björkman
10/11 - Kakan Hermansson
17/11 -Sissela Kyle
1/12 - Simon J Berger

Teater Brunnsgatan Fyra är en liten teater i Stockholm. Teatern startades av Allan Edwall och efter hans bortgång 1997 drevs teatern vidare av Kristina Lugn. Sedan 2011 är det Lugns dotter Martina Montelius som driver teatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2014-11-24 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: