Menu

Konversation - Soran Ismail & Henrik Schyffert

Stockholm

Teater Brunnsgatan Fyra
måndag, 5 oktober 2015 kl:19:00

Kvällens gäster: Soran Ismail & Henrik Schyffert

De omåttligt populära samtalskvällarna på Teater Brunnsgatan Fyra fortsätter i en ny tappning när vi inleder ett samarbete med /Konversation/, en podcast där två gäster sätts ihop för ett samtal om
kultur och kreativitet, varje måndagskväll mellan den 7 september – 12 oktober.

- Utöver teaterverksamhet gör vi på Brunnsgatan ofta det som ingen annan gör. Konversation är det senaste exemplet. Ingen annanstans får du tjuvlyssna när några av Sveriges mest fascinerande personer diskuterar utan styrning utifrån. Jag kommer att sitta som förhäxad. Det är med stor anspänning och svårtyglad lycka vi presenterar de här unika kvällarna - utan att ha minsta aning om vad som kommer att ske.

Varmt välkomna, hälsar Teater Brunnsgatan Fyras konstnärliga ledare Martina
Montelius.

– Det traditionella intervjuformatet känns lite utnött tycker vi. Och resten av podcastvärlden består ju av två mediemänniskor som pratar med varandra. Vi vill göra någonting nytt. Att lyssna på Konversation ska vara som att sopa i sig en melonmargarita, efter att ha druckit rumsvarm mjölk i flera år. Det känns hedrande att producera det här formatet inför publik på anrika Teater Brunnsgatan. Och vi är grymt glada över den skarpa gästuppställningen, säger Johan Kellman Larsson, som producerar /Konversation/ tillsammans med Jonas Jonsson.

Om /Konversation/. Konversation är en podcast. En timslång samtalsserie om kreativitet och skapande mellan två av vår tids ledande röster inom populärkulturen. Ruben Östlund, Annika Lantz, Carola Häggkvist, Bodil Malmsten, Sigge Eklund, Nour El Refai och Markus Krunegård är exempel på kulturpersonligheter som medverkat. Den första veckan efter premiäravsnittet, i september 2014, så toppade vi iTunes lista över landets mest nedladdade podcasts. Konversation görs i samarbete med
tidningen Nöjesguiden.







Teater Brunnsgatan Fyra är en liten teater i Stockholm. Teatern startades av Allan Edwall och efter hans bortgång 1997 drevs teatern vidare av Kristina Lugn. Sedan 2011 är det Lugns dotter Martina Montelius som driver teatern.

Datum / Tid

måndag, 5 oktober 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Teater Brunnsgatan Fyra

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad