Menu

Pianoafton Med Pontus Carron

Stockholm

Teater Giljotin
onsdag, 17 april 2024 kl:16:15

Melissa Jacobson-Velandia är pianist i den yngre generationen och protege till vår kära Staffan Scheja. Det gäller att hålla i hatten för här finns både ekvilibrism och känsla i överflöd!
Efter att ha varit en av tre finalister i Solistpriset 2018, har Melissa blivit allt mer efterfrågad som både solist och kammarmusiker i såväl Sverige som utomlands. Hon har fått beröm för sin naturliga musikalitet, förtrollande klang och andlöst engagemang i musiken hon framför.
Som kammarmusiker och solist har Melissa framträtt i en lång rad länder runt om i världen. Tillsammans med Göteborgs Symfoniorkester framförde hon Rachmaninovs 3:e pianokonsert och andra solistuppdrag inkluderar repetitioner av Beethovens 3:e och Rachmaninovs 2:a och 3:e pianokonserter med Verbier Festival Chamber Orchestra och Maestro Derrick Inouye. Framträdanden på Verbier Festivalen med Aaron Coplands Appalachian Spring för 13 spelare med Maestro Kent Nagano, samt John Cages The Seasons med Maestro Michael Tilson Thomas.
Melissa är uppvuxen i Nacka utanför Stockholm och bor sedan flera år i Düsseldorf i Tyskland. Hon är utbildad vid bland annat Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Musikhögskolan i Düsseldorf.

Datum / Tid

onsdag, 17 april 2024 kl: 16:15

Plats

Stockholm, Teater Giljotin

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad