Menu

Pero Älskar Musik

Stockholm

Teater Pero
fredag, 21 oktober 2016 kl:19:00

Pero Älskar Musik är teaterns alldeles egna konsertserie och liveklubb. De akter som spelar hos oss har ofta något unikt i sitt uttryck, de vill berätta något och vi väljer artister med stor omsorg och noggrannhet. Vi är stolta över att vara en del av musikscenen i Stockholm där musiken tas på allvar och sätts i fokus - därför fortsätter vi att göra bra konsertkvällar månad efter månad, år efter år. Hit är alla välkomna, oavsett ålder!
Välkommen in och låt musiken fylla dina sinnen och vara allt, om än för en liten stund.Håll utkik på Pero Älskar Musik på Facebook för mer information om vilka som spelar och följ oss på Instagram.Klubbvärdinnor: Lena och Sophie Malmborg  OBSERVERA att biljetter finns till försäljning på teatern. Ring  08-6129900 ifall det är slutsålt här på Kulturbiljetter.
 

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Datum / Tid

fredag, 21 oktober 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Teater Pero

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad