Menu

Spindelkvinnans Kyss

Stockholm

Teater Pero
onsdag, 25 april 2018 kl:17:00

Mojo är tillbaka med ett fåtal exklusiva föreställningar till den nakna berättelsen SPINDELKVINNANS KYSS på Teater Pero i Stockholm.Vi vill varna känsliga besökare för starka scener.Kanske har Spindelkvinnans Kyss aldrig varit mer aktuell. Från två olika världar kommer de. Molina är homosexuell och transsexuell och sitter inne för otukt.
Valentin är en politisk fånge som lever med en brinnande övertygelse för den marxistiska ideologin. När de möts i en fängelsecell i 70-talets Argentina sammanflätas deras öden och vad som helst kan hända. Just det, vad som helst. Med Linus Troedsson och Oskar Tyrén på scenen kan det inte bli annat än hjärtskärande, naket och intensivt. I ett modernt uttryck har de båda unika skådespelarna skapat en föreställning du inte får missa. Här får vi se den nya generationens skådespelare möta den publik som vill uppleva magi och tillbringa två timmar i en värld långt från verkligheten. Inte en enda kväll är den andra lik. Stämmningen i salongen vibrerar hela tiden, och steget där skådespelarna är utom kontroll är aldrig långt borta. Upplev kvällen ni inte vill missa.  

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Datum / Tid

onsdag, 25 april 2018 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Teater Pero

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad