Menu

Pero Älskar Musik

Stockholm

Teater Pero
fredag, 23 mars 2018 kl:18:00

Vi är glada och stolta över att vara en del av Stockholms musikscen och arbetar hela tiden för att bibehålla kvalitén, boka jämställt samt göra scenen tillgänglig för fler genrer. Sedan starten 2008 har vi bjudit in nya och unga artister, men även mer etablerade musiker, och upplevt inte mindre än 167 fantastiska framträdanden.Vi erbjuder ett forum där musiken är helt i fokus. Respekten för utövarna är stor och publiken får uppleva något alldeles speciellt då teaterns intima och omfamnande rum gör att man kommer alldeles nära.Med förstklassigt ljud och ljus fortsätter systrarna Malmborg att presentera några av de begåvade artister som musiksverige har att erbjuda.Håll utkik efter Pero Älskar Musik på Facebook för mer information om vilka som spelar och följ oss på Instagram.
Välkomna till en höst tillsammans med Pero Älskar Musik!I samarbete med Studieförbundet Bilda.Klubbvärdinnor: Lena och Sophie Malmborg.
Längd: ca 3 tim.

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.



Pero Älskar Musik
2024-04-19 19:00:00
Stockholm, Ö2scenkonst Södermalm

Datum / Tid

fredag, 23 mars 2018 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Teater Pero

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad