Menu

Vad Vet Man?

Stockholm

Teater Pero
måndag, 26 mars 2018 kl:08:45

Världen är full av fakta och vi kan alla ta del av den i samma sekund som den presenteras på internet. Allt är tillgängligt och allt är möjligt. Men är allt sant? Och hur länge?
Vi behöver alla bli faktagranskare, eller sanningsdetektiver, och vi måste bli bra på att lära om. Att ständigt uppdatera oss och att omvärdera. Enligt hjärnforskarna kan vi det – det handlar bara om att göra!I denna ungdomspjäs vill vi utmana och betrakta, beakta både det konkreta och det abstrakta, och kanske upptäcka alternativa fakta.Vår stora publiksuccé Å andra sidan... har spelats i flera år för nästan 30.000 elever runt om i Sverige och Vad vet man? är en fristående fortsättning.Föreställningen spelas även med efterföljande föreläsning med Sissela Nutley den 15/2 & 19/3 kl 19.00.Regi: Peter Engkvist
På scen: två skådespelare
Speltid: 1 tim. inkl. kort samtalOBSERVERA - Ring 08-6129900 ifall det är slutsålt här på Kulturbiljetter.

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Datum / Tid

måndag, 26 mars 2018 kl: 08:45

Plats

Stockholm, Teater Pero

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad