Pero Älskar Musik

Teater PeroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen till Pero Älskar Musik, livemusikklubben där man som åhörare ges möjligheten att vara i nuet, ta in det som sker på scenen och få en riktigt fin start på helgen! Vi värnar om publiken och artisterna och ser till att framförandet får fullt fokus.
I tio år har vi gett musiker och publik de bästa förutsättningarna för att framföra och lyssna till livemusik. Och det vill vi fortsätta med, dels för att vi tycker det är så himla roligt men också för att vi brinner för att erbjuda en livescen för både etablerade och mindre erfarna musiker. Och vi fortsätter givetvis att boka jämställt.I vår bjuder vi in till fyra sköna kvällar.
Datum våren 2019: 22 februari, 26 april, 24 maj kl. 19.00 24 maj
Denna gång välkomnar vi  Hello Ocean,  Anna Ekborg och Jerker Hans-Ers med vänner!

Hello Ocean bjuder på en spännande mix av pop och americana, med mörka, men hoppfulla toner. Och med raka, tänkvärda texter som träffar rakt i hjärtat, lämnas lyssnaren sällan oberörd. 

Anna Ekborg och Jerker Hans-Ers. Två utav den yngre generationens spelmän som nyligen slog sig ihop till en duo där ett starkt och innerligt samspel genast växte sig fram. Med starka toner från sina hemlandskap, Dalarna och Hälsingland vävs Anna och Jerkers personliga uttryck nu samman i en sprudlande ljudbild. 

Kvällen börjar i foajén med 15-åringa Isabelle Gericke Andren som skriver sin egen musik i singer/song-writer genren.  Hjärtligt välkommen önskar systrarna Malmborg och Teater Pero!

I samarbete med Studieförbundet Bilda.Håll utkik efter Pero Älskar Musik på Facebook för mer information om vilka som spelar och följ oss på Instagram.Förköp här på Kulturbiljetter Ordinarie 140 kr, Student 100 kr.

Det är möjligt att fököpa biljetter fram till att kassan öppnar kl. 18.30. Sedan går det bra att köpa på dörren i mån av plats.Köpa biljett på dörren Ordinarie 160 kr, Student 120 krFritt inträde för Kulturkompis, kontakta Teater Pero.Biljetter till 29 mars förköps via separat evenemang, enbart Ordinarie 250 kr. 

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-15 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: