Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Funkisföreställning, Räven I Den Kolsvarta Natten

Teater PeroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Alla små djur i skogen söker skydd för där ute i den kolsvarta natten finns ju räven och den är alltid på jakt. De knackar på hos den lika skärrade kaninen som trots detta släpper in den ena främlingen efter den andra i sin alldeles för lilla håla.Detta är en alldeles underbar historia om att ta om hand varandra. Om att inte låta rädslan låsa någon ute. Om att omvärdera och innesluta. När den stora rävmamman, som tappat bort sin lilla unge, tillslut knackar på dörren visar det sig att hon är alldeles utom sig av oro...För oss är det viktigt att barnen får samma konstnärliga upplevelse som vår övriga publik, så själva föreställningarna spelar vi precis som vanligt. Däremot skräddarsyr vi besöket efter publikens särskilda behov.
Det handlar mycket om att skapa trygghet för både barnen och pedagogerna. Den här tryggheten uppnås genom att publiken är väl förberedd på vad som ska hända under dagen. Vi mailar ut ett förberedande dokument där vi med text och bild presenterar teaterns lokaler och den personal och de skådespelare de kommer att få möta.Vi skapar lugna, trygga platser i anslutning till scenen dit barnen kan gå undan om det är nödvändigt och vi spelar med öppna foajédörrar och lätt tända taklampor.Regi: Peter Engkvist
På scen: Lise Edman och Ola Johansson
Musik: Ola Johansson
Scenografi och kostym: Lina SerningLängd: 30 minOBSERVERA - Ring 08-6129900 ifall det är slutsålt här på Kulturbiljetter.

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-07 10:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: