Vattnet

Teater PeroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Alltihop börjar med ett brev till länsstyrelsen i Ume. Hur är det egentligen med vattenkvaliteten oppå Kläppmyrliden. Det här är historien om att finna vattnet. Ett sökande oppå djupet. Hur djupt ska man gräva.
Vart ska man gräva. Kan man leva utan vattnet. Och blir vi någonsin färdiga i vårt sökande. Till slut skickas bud efter en skicklig brunnsgrävare, en riktig vattudoktor. Kommer han att finna de stora djupens källor?Denna pärla till berättelse är signerad Torgny Lindgren. Både allvarlig, komisk och dråplig om vart annat."…magiskt, vi sitter andlösa…/.../ En pjäs med djup, inkännande och känsligt framförd av Kaj
Ahlgren. En minnesvärd afton…" Nynäshamns Posten"Föreställningen vrider sig mellan alla dessa skikt, famnar både det groteska och sublima, det dåraktiga och våldsamma, det ömsinta och ödesdigra." Dala-DemokratenEfter föreställningen finns det möjlighet att stanna kvar på kaffe och delta i ett samtal med skådespelaren om hans tankar kring pjäsen.
Pero Älskar Kaj
En av våra skådespelare får arrangera en alldeles egen kväll.

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-14 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: