Räven I Den Kolsvarta Natten Vardag

Teater PeroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Alla små djur i skogen söker skydd för där ute i den kolsvarta natten finns ju räven och den är alltid på jakt. De knackar på hos den lika skärrade kaninen som trots detta släpper in den ena främlingen efter den andra i sin alldeles för lilla håla.Detta är en alldeles underbar historia om att ta om hand varandra. Om att inte låta rädslan låsa någon ute. Om att omvärdera och innesluta. När den stora rävmamman, som tappat bort sin lilla unge, tillslut knackar på dörren visar det sig att hon är alldeles utom sig av oro...Regi: Peter Engkvist
På scen: Lise Edman och Ola Johansson
Musik: Ola Johansson
Scenografi och kostym: Lina SerningLängd: 30 minFöreställningen ges även som Funkisföreställning den 7 oktober. Kontakta Teater Pero för mer information.OBSERVERA - Ring 08-612 99 00 ifall det är slutsålt här på Kulturbiljetter.

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-19 09:15


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: