Ett Ord Är Ett Ord Vardag

Teater PeroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

I den här berättelsen dröjer det inte länge förrän fantasin sätter fart och man vill leka...leka affär!
Plötsligt bubblar kreativiteten igång och allt blir möjligt. Här öppnas en ordaffär i vilken det säljs allehanda ord långa och korta ord, ord som rimmar, snälla och arga ord och ord som lyser som solen.Den här föreställningen frossar verkligen i språk och inspirerar till fortsatta lekar med orden och dess betydelse. Den kan med fördel användas som en del i ett större läslustprojekt. Lärarhandledning och skräddarsydd workshop kommer att erbjudas de skolor som arbetar med Skapande skola. Kontakta oss för mer information.

Föreställningen spelas för förskolor och skolor på vardagar. Kontakta Teater Pero för bokning på 08-612 99 00 eller info(a)pero.se.
Föreställningen kommer även att spelas som Funkisföreställning 9 april kl. 10.00.Regi: Peter Engkvist
På scen: Ulf Eriksson, Baura L Magnúsdóttir, Magnus Lundblad
Scenografi: Lina Serning
Kostym: Lina Serning
Foto: Jonas Jörneberg

Efter en pjäs av Michael Ramløse

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-08 09:15


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: