Julfrossa Vardag

Teater PeroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Fluffigt, varmt och svängigt! Jultradition för hela familjen från 2005, Från 5 årEn arg tomte, en glömsk förälder, ett blåsigt brass.
En julkula eller fler, en chokladbit eller mer.In med handen i skorstenen för att se, om där finns en tomte eller fler.Med varm stämning och svängig musik skapas det jultraditionsmagi lika fluffig som nyfallen snö!En efterlängtad och efterfrågad klassiker är tillbaka! Vi plockar som vanligt russinen ur kakan och blandar gammalt och nytt i vår otraditionellt traditionella Julshow för hela familjen.Pressklipp från förr:...årets Julfrossa bjuder sedvanligt på både smällkarameller och surkål, allt nedsköljbart med en rejäl klunk sockrig julmust. DN... bågnar av skön musik på svängigt bleckblås och träffsäkra sångtexter. SvDTempot är högt, tomtarna coola och humorn inte enbart snäll. SvDKlockrent tilltal i absurda och poetiska ögonblick SvDRegi: Peter Engkvist
På scen: Lars B Almkvist, Lise Edman, Ulf Eriksson, Pernilla Göst, Kaj Ahlgren, Ola Johansson, Jan Levander, Baura L Magnúsdóttir, Magnus Lundblad
Musik: Lars B Almkvist
Längd: 60 min på helger
Pris Helger & Mellandagar: 150 kr/barn och 200 kr/vuxen, fritt inträde för Kulturkompisar, kontakta Teater Pero  

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-12-13 10:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: