Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Hans Och Greta - En Barnopera / Familjeföreställning

Teater PeroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

"Knaperi, knaperi, knus, vem knaprar på mitt hus?" Mitt i den djupa, mörka skogen har de utsvultna barnen Hans och Greta hittat ett hus helt byggt av pepparkakor och godis. De båda barnen kan knappt tro sina ögon. De som inte har fått någon mat på flera dagar. De kan inte låta bli att smaka en liten tugga, men vem är det egentligen som bor där?En opera för barn som bygger på den klassiska sagan om Hans och Greta av Bröderna Grimm. Musiken av E Humperdinck är baserad till stor del på tyska barnvisor. I vår version ges föreställningen på svenska och placeras i en trollbindande svensk sagoskog.Längd: 50 minMedverkande:Greta - Ella Morin,Hans - Katerina RoussouMamma, häxa, John Blund - Susanna ReuterRegiöga: Ann Sofie AnderssonDirigent: Niklas TammKråkuddens kammarensembleIdé och produktion: Kråkudden Musik & Filmproduktion AB

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-10 12:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: