Vem Ser Dim? Helg

Teater PeroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

I skogen där Dim bor finns det massor att upptäcka. Dim tittar uppåt, på barnen som leker, och missar just därför att det finns en liten, liten krumelur som också tittar uppåt. Uppåt på Dim-Men visste du att allra längst där nere bor det en figur som heter Dim?
Han är som du och jag, fast mycket mindre.
Så liten att han undrar om han finns.

I skogen bor den pyttelilla figuren Dim som lever alldeles ensam bland kottar, blad och bär.
Dims längtan efter att bli sedd är stor och därför är blicken ständigt riktad uppåt, mot de stora barnen som leker i skogen. Han är beredd att göra vadsomhelst för dem.

Maria Nilsson Thores älskade bok blir nu levande på scen. Det blir garanterat stor igenkänning för såväl stora som små!Regi: Peter Engkvist
Medverkande: Lise Edman och Ola Johansson
Musik: Ola Johansson
Scenografi & kostym: Lina Serning
Efter en bok av: Maria Nilsson Thore
Speltid: 30 min
Pris: 120 kr helgerRabatterade biljetter - Ring Teater Pero för bokning av biljetter till rabatterat pris.
Scenpass, 25 %
Teaterkals 2019, 20%
Kulturkompis, Fri entréScenpass och Teaterkalas är personligt. Ta med ert kort vid uthämtning av biljetter i Teater Peros kassa.

  

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-02-02 11:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: