Vem Ser Dim? Vardag

Teater PeroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

I skogen där Dim bor finns det massor att upptäcka. Dim tittar uppåt, på barnen som leker, och missar just därför att det finns en liten, liten krumelur som också tittar uppåt. Uppåt på Dim-Men visste du att allra längst där nere bor det en figur som heter Dim?
Han är som du och jag, fast mycket mindre.
Så liten att han undrar om han finns.

I skogen bor den pyttelilla figuren Dim som lever alldeles ensam bland kottar, blad och bär.
Dims längtan efter att bli sedd är stor och därför är blicken ständigt riktad uppåt, mot de stora barnen som leker i skogen. Han är beredd att göra vadsomhelst för dem.

Maria Nilsson Thores älskade bok blir nu levande på scen. Det blir garanterat stor igenkänning för såväl stora som små!Regi: Peter Engkvist
Medverkande: Lise Edman och Ola Johansson
Musik: Ola Johansson
Scenografi & kostym: Lina Serning
Efter en bok av: Maria Nilsson Thore
Speltid: 30 min
Pris: 110 kr vardagarRabatterade biljetter - Ring Teater Pero för bokning av biljetter till rabatterat pris.
Scenpass, 25 %
Kulturkompis, Fri entréScenpass och Teaterkalas är personligt. Ta med ert kort vid uthämtning av biljetter i Teater Peros kassa.

TEATERKALAS 2020HELGEN DEN 1–2 FEBRUARI öppnar tolv fina teatrar, för barn och unga, upp sina portar och bjuder in till ett teaterkalas, där alla föreställningar spelas till PANGPRISET 75 KR!Ett perfekt tillfälle för alla teatersugna familjer att upptäcka alla fina teaterpärlor runt om i stan. Det vankas allt från TEATER till IMPROVISATION, MIM och DANS – så det är bara att välja och vraka ur det digra programmet!Alla som ser en föreställning den 1–2 februari får dessutom ETT LYXIGT VIP-KORT som ger 20% RABATT PÅ ALLA HELGFÖRESTÄLLNINGAR HELA 2020 på samtliga medverkande teatrar! Kortet är personligt och gäller för en person.Skriv in rabattkoden TEATERKALAS2020 - rabatten ger dig ett biljettpris på endast 75 kr/person.
Rabattkoden är endast tillgänglig på föreställningarna under Teaterkalaset.Vem ser Dim 2/2 kl. 11.00 & 13.00

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-01-15 09:15


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: