Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:00

Pero Älskar Musik

Teater PeroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen till Pero Älskar Musik, livemusikklubben där man som åhörare ges möjligheten att vara i nuet, ta in det som sker på scenen och få en riktigt fin start på helgen! Vi värnar om publiken och artisterna och ser till att framförandet får fullt fokus.
I tio år har vi gett musiker och publik de bästa förutsättningarna för att framföra och lyssna till livemusik. Och det vill vi fortsätta med, dels för att vi tycker det är så himla roligt men också för att vi brinner för att erbjuda en livescen för både etablerade och mindre erfarna musiker. Och vi fortsätter givetvis att boka jämställt.

Artister 15 novemberVILLA RIVERCAT
Sextetten Villa Rivercat formades i Dalarna 2015 och har sedan starten uppmärksammats av internationella giganter som The Line Of Best Fit, The Clash Magazine och Northern Transmission.
Det räcker att lyssna på folkinspirerade debutsingeln ”More” för att förstå nämnda sajters intresse.
Musiken tar avstamp i 60- och 70-talets folkrock och psykedelika men med en modern och svävande produktion och varma harmonier i förgrunden.

VILMA FLOOD
Låtskrivaren och artisten Vilma Flood började sin karriär i bluesens värld och kom tidigt att spela på många av Stockholms och Dalarnas bluesscener. Blues i all ära, men Vilma hittade sin största inspirationskälla i folk/indie-genren genom artister som Melanie, Alela Diane, Buffy Saint-Marie, Ane Brun och Leonard Cohen. Hon har sedan skapat sin alldeles egna blandning av folk, pop och blues där hon kombinerar det vackra och vemodiga med en råhet.

HANNA TURI
I maj släpptes Hanna Turis tredje album The Ignorance of Belonging. Det som började i Falun med 30 kassettband inspelade med fingret på REC-knappen har fortsatt till Way Out West, Peace & Love, South by Southwest, TV 4, Europa- och Asienturnéer.Musik som terapi. Soundet går via Kate Bushs känsloregister, förbi Imogen Heaps experimentlusta och Regina Spektors nakenhet, till Hanna Turi. En säregen röst som tagits emot väl av en internationell publik. Hennes prisbelönta musikvideos har
redan nått miljontals fans i Kina. Ett land som tagit emot henne med öppna armar och fyllda teatrar. Det handlar om integritet, osäkerheter och drömmar - egenkomponerade, filmiska och hoppfulla låtar. Ett uttryck med många facetter, som inte minst blir uppenbart live!Pris: Förköp Kulturbiljetter, Ordinarie 140 kr, Student 100 kr.
         Köp på dörren Ordinarie 160 kr, Student 120 kr
         Fri entré för Kulturkompis, kontakta Teater Pero för bokning 08-612 99 00

Pero Älskar Musik hittar du på  Facebook och Instagram.
Välkomna till en höst med Pero Älskar Musik!

Varmt välkomna hälsar Systrarna Malmborg!

Ett arrangemang i samarbete mellan Studieförbundet Bilda och Teater Pero med stöd av Stockholm Stad.

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-27 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: