kl: 09:15

Astons Stenar, Vardag

Teater PeroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Astons Stenar
En dag när den lilla hunden Aston är med sin mamma till affären hittar han en sten.Stenen ser så ensam och frusen ut, Aston måste ta med den hem!Det blir fler stenar som får följa med Aston hem. Där bäddar han ned dem i egen säng. 
Så att varje sten får det varmt och skönt.Till slut är hela hemmet fullt av stenar och Aston bara fortsätter att hitta fler stora och små frusna stenar.Detta är historien om den lilla hunden som svämmar över av kärlek för alla frusna stenar.Lotta Geffenblads underbara bok blev teater på Teater Pero 2010 och våren 2020 spelar vi den återigen på svenska på egen scen!Teater Pero har tagit föreställningen Astons stenar flera varv runt jorden och har nu spelats för barn i nästan alla världsdelar. Vart vi än kommer i världen är igenkänningen lika stor. Barn samlar. Barn pysslar om. Kärleken till tingen flödar. Överallt.

??????”Bästa föreställning!” Astons stenar valdes till Bästa föreställning vid KUSS-festivalen i Marburg 2019.”Beautifully told, charming pantomimic characters, great music - funky music! A joy of a piece of theatre, really!” Arts Centre Melbourne”...jazzy musical score, with Sondheimesque qualities, it is a perfectly pitched introduction to a variety of theatre styles and storytelling techniques for three- to six-yearolds.” The Irish Times

Teater Pero är en teater i Stockholm inriktad på barnteater. Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg. 1993 övertog Teater Pero de lokaler på Sveavägen 114 som tidigare använts av den anrika biografen Rialto, och som var en av Sveriges första biosalonger.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-05 09:15


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: