kl: 09:00

Kurt Och Kio (3-6 År)

Teater TreDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

URPREMIÄR 1 MARS 2019!Kurt och Kio har tråkigt. Det finns ingenting att göra. Kio tror att en koja kanske kan lösa problemet. Men var ska de hitta den? I jakten på den perfekta kojan ger de sig ut på ett oväntat äventyr i vardagsrummet.Kurt och Kio är en föreställning om vänskap och lek. Med finurlighet och ett visst mått envishet lyckas de tillsammans skapa en egen magisk värld. Teater Tres Kurt och Kio är baserad på Lisen Adbåges succébok Kurt och Kio vill ha koja, och är en rörelsebaserad föreställning fylld av humor, påhittighet och fantasi.Föreställningen är ungefär 30 minuter och passar barn 3-6 år.

OBS! Onsdagen den 6 mars är det After Föris, föreställningen visas klockan 16:00 och vi bjuder på snacks och dryck! Fritt efter en bok av Lisen Adbåge Regi Lena Yxner/Hedvig Claesson Medverkande Rickard Hasslinger & Stina Gunnarsson Scenografi & kostym Annika Thore Musik & ljud Otto Milde Dramaturg Maria Klauss Ljus & teknik Anthony Cooks Mimkoreograf Julia Gumpert Mask Helena Bernström Producent Lina Karlmark Konstnärlig ledare Sara Myrberg
 

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-21 09:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: