Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Sant Enligt Vem?

Teater TreDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

FRÅN EN AV SKAPARNA AV SATANS DEMOKRATI- en fristående uppföljning till Teater Tres succéföreställning #santenligtmej från 2014Daniel är en helt vanlig tonåring i en helt vanlig liten stad. Han bor med sin pappa, men de kommer inte riktigt överens de når och förstår inte varandra. I skolan finns Lisen, och så de där kompisarna som pressar Daniel till sådant han egentligen inte har lust med. Allt han vill är att komma bort, och få en chans att börja om på nytt. Men hur bryter man sig loss från vänner, familj och kanske sig själv?
Hur når man varandra genom bottenfrusen sorg?
Hur vet man att det man känner är det rätta?Sant enligt vem? är ett gripande och fysiskt drama om en ung person som vill göra slut med sin lilla värld för att upptäcka det som ännu är okänt, vilket sätter både vänskap och familjerelationer på spel."En tät, koncentrerad föreställning, där ett laddat uppbrott ökar spänningen"- SvDManus & regi Jimmy Meurling
  

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-25 13:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: