Bo - En Föreställning För Bebisar (6-18 Månader)

Teater TreDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Att bo. I ett bo. Mitt bo. Välkommen in!Bo är Teater Tres succéföreställning för den allra yngsta publiken, där vi leker med rummets och husets objekt, ljud och känslor. En humoristisk betraktelse med en ömsint hälsning till alla som är nya i sina hem. "Vackert och välgjort. Bebisteater på största allvar" - DN"En alldeles särskild lyssnande lyhördhet, riktad respekt och subtil känsla för den allra yngsta publiken." - SvDBo vänder sig till bebisar 6-18 månader och deras vuxna. Föreställningen pågår ca en timme, inklusive gemensam fika och lekstund. Vi anpassar oss efter rådande läge och har turen att ha en stor salong där vi kan sitta glest. Vi släpper färre biljetter eftersom vi begränsar antalet i salongen.Vi ändrar våra rutiner kring biljettköp så ni har möjlighet att boka om era biljetter eller byta till presentkort. Det gäller till och med dagen före föreställningen. Eventuellt inställda föreställningar återbetalas givetvis. Vi följer utvecklingen noga och följer alla rekommendationer och råd.Vi ser fram emot att ses!Idé & medverkan Sara Myrberg
Regi Hedvig Claesson 
Scenografi & kostym Ylva Sanner 
Musik & ljud Love Kjellsson 
Ljus Anthony Cooks 
Mask Helena Bernström 
Dramaturgi Maria Clauss 
Dramapedagog Lena Yxner
Skräddare Jenny Karlsson
Illustration Maria Nilsson 
Foto: Martin Skoog
Producent Elina PerdahlMed Bo fortsätter vi vårt långa och kära arbete med scenkonst för de allra yngsta. Föreställningen är skapad av Sara Myrberg, konstnärlig ledare och skådespelare på Teater Tre. Sara Myrberg har en lång erfarenhet av att skapa och medverka i högkvalitativ scenkonst för små barn, och hennes fingertoppskänsla har resulterat i klassiker som Klä på Klä av (2-4 år), Bubbla (6-18 månader), Godnatt min skatt (2-4 år) och Frö (2-4 år) - föreställningar som har turnerat över hela världen. 

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-04-10 10:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: