Menu

Möt Mig I Gryningen

Stockholm

Teater Tre
torsdag, 21 oktober 2021 kl:12:00

Ett kärlekspar sköljs upp på en strand efter en våldsam båtolycka. När den första chocken och euforiska lättnaden lagt sig börjar de två kvinnorna leta efter en väg hem, men inser snart att de inte alls känner igen platsen. Känslan av att något inte stämmer stiger med upptäckten av att de inte är ensamma – finns det hjälp att få, eller är hotet större än vad de först trott? Medan skymningen faller över det omslutande havet kommer en hisnande insikt krypande om vad som verkligen krävs för att de ska lyckas ta sig därifrån.BATALJ Scenkonst presenterar stolt Sverigepremiären av den prisbelönta brittiska dramatikern Zinnie Harris pjäs MÖT MIG I GRYNINGEN. PRESSRÖSTER: "Dialogen är rapp och tempoväxlingarna gör att föreställningen hela tiden lever och engagerar. Jag var helt uppslukad av berättelsen från första till sista stund." - Bodil Persson, Teaterstockholm.se "Gryningsljuset mörknar över starkt sorgedrama. / Batalj Scenkonst lyckas hålla situationen öppen, och osäkerheten vid liv. / ..väl spelad, ett mysteriespel som ytterst handlar om behovet av att försona sig med något oåterkalleligt." - Lars Ring, SvD"Ibland händer det att en liten teaterscen presenterar stor teaterkonst. Så är fallet med BATALJ scenkonsts uppsättning av Zinnie Harris pjäs Möt mig i gryningen." - Bodil Persson, Teaterstockholm.se "..länge sen jag blev så berörd. Och sen jag skrattade så befriande. På det hela taget är det en underbar kväll på teatern. Missa den inte." - Joakim Bergman, Minstengangiveckan PUBLIKRÖSTER:
"Fantastiskt skådespeleri, tuff plottwist. Älskade det."
"Starkt drama som jag varmt kan rekommendera."
"Såå bra! Gripande, sorglig och tankeväckande! Missa den inte!"Längd: ca 80 min, ingen paus.
Spelas på svenska.Vi följer myndigheternas rekommendationer noga och anpassar publikmängd efter dem. Kostnadsfri om- eller avbokning gäller om nya restriktioner skulle förhindra teaterbesök. Våra publikvärdar på plats ser till att in- och utsläpp samt placering i salongen sker på ett säkert sätt som följer rådande rekommendationer. 

Manus: Zinnie Harris
Regi, scenografi, ljus- & ljuddesign: Johan Bark
Översättning: Tove Simonsen & Moa Åström
I rollerna: Tove Simonsen & Moa Åström
Foto: Thomas Hultgren
Foto & klipp trailer: Rasmus Franzen & Max Maccarone
Produktion: Tove Simonsen & Moa Åström, BATALJ Scenkonst
Förlag: Colombine TeaterförlagTeater Tre är tillgänglig med rullstol, det finns anpassad toalett, och längst bak i salongen finns 8 rullstolsplatser. Önskar du boka en av dem, köp biljett som vanligt här och skriv sen RULLSTOL i anvisat fält när du fyller i dina uppgifter. Alternativt meddela oss efter genomförd bokning, genom att maila till info@bataljscenkonst.com.

Datum / Tid

torsdag, 21 oktober 2021 kl: 12:00

Plats

Stockholm, Teater Tre

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad