Menu

Guldfiskar

Stockholm

Teaterverket Västman
fredag, 19 april 2024 kl:19:00

Det är en vårdag 2024 i närheten av Stockholm. I ett väntrum möter vi Ellen och Gerd på tröskeln mellan vanmakt och frihet. Det är inte så lätt som man kanske kan tro att ta klivet ut; att lämna, släppa allt man trott på, stirra sanningen i vitögat och börja om.Minne som en guldfisk hade kanske varit barmhärtigt att ha, efter vad de gått igenom, men det ska visa sig att båda två kommer ihåg allt mycket tydligt. Kanske är det nödvändigt att minnas för att stå ut och stå till svars.Lättsam, mörk humor och glättigt, brutalt allvar genomsyrar Guldfiskar; en pjäs om samvete, skuld och försoning, om våld och om att stå längst ut… och våga hoppa.OBS! Ej lämplig för barn då föreställningen innehåller beskrivningar av grovt våld i hemmet.På scenen:
Suzanne Kennedy som Ellen
Malin Öhlund som Gerd
Svea Larsson som Unga kvinnanManus: Bengt JärnbladRegi: Agneta AhlinFörlag: ATR:s förlagLjus och ljud: Michael AnderssonBild och scenografi: Öhlund & KennedyMecenat: Liam Kennedy, Kennedy AB – stort tack!Speldatum:
Fredag 19 april kl 19:00
Lördag 20 april kl 19:00
Söndag 21 april kl 16:00
Fredag 26 april kl 19:00
Lördag 27 april kl 19:00Föreställningslängd: ca 75 minuter utan paus.Uppsättningen produceras av Teaterverket i samarbete med ABF Stockholm.

Datum / Tid

fredag, 19 april 2024 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Teaterverket Västman

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad