Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Det Här Är Vår Ungdom

TeaterverketDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Skriven av Kenneth Lonergan (Gangs of New York och Manchester by the Sea) har svenska urpremiär på Teaterverket den 28 september!En lördagskväll i New York 1982. Warren Straube kommer hem till Kompisen Dennis Zieglers enrumslägenhet på Manhattan.Efter att ha blivit utsparkad av sin pappa hämnas Warren genom att sno med sig femton tusen dollar, pengar som snart involverar Dennis. Med planen att lämna tillbaka pengarna intakt efter helgen, köper vännerna droger i hopp om att sälja stora delar och därför göra en vinst i slutändan. Dennis drar iväg med sin flickvän för att lösa affärerna och Warren hoppas under tiden kunna förfara Jessica Goldman, en tjej som umgås med Dennis flickvän och som nu Warren kanske har chans på.Aktuell dramatik med en pjäs som via en allvarsam glimt i ögat behandlar tidlös adolescens.Vem vill du vara när du blir stor? En fråga vi dras med långt efter vi varit små. Är det svårare att göra det valet idag? Valet att bli vuxen när frågan ger oändligt många svar. Med ett rum, tre karaktärer och LP-spelare så speglar vi tiden:Här har du din ungdom och varför är det så svårt att växa upp?Manus: Kenneth Lonergan
Översättning: Björn Asp Lundqvist och Joel ErikssonRegi: Axel BobergProducenter: Björn Asp Lundqvist , Axel Boberg, Joel ErikssonI rollerna: Björn Asp Lundqvist, Joel Eriksson, Ellen HelinderSpelas:
28 sept kl 19.00
29 sept kl 18.00
3 okt kl 19.00Spellängd: 2 h och 20 minuter inklusive paus.Förlag: Nordiska ApS – KöpenhamnUppsättningen produceras i samarbete med ABF Stockholm.

TeaterVerket vill erbjuda sina medlemmar en plats där de får möjlighet att inte bara konsumera kultur utan också vara en del i skapandet av kultur. Vi fokuserar främst på teater och scenkonst, men egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi tror på synergin som skapas genom att samla människor med samma intresse, på en plats där vi vågar prova på nya saker och kan utvecklas både som scenkonstnärer och som människor.

TeaterVerket är en producerande verksamhet, det är genom göra vi lär oss och det är genom att våga vi blir starka. Alla medlemmar i TeaterVerket bidrar med den kunskapen de bär med sig, och på så sätt lär vi oss av varandra. Alltid är det någon i gruppen som kan sätta ljus, regissera eller är en klippa på marknadsföring. Tillsammans bildar vi en organisation som kan allt.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-03 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: