Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Först Föds Man Ju

Teaterverket



Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

”Först föds man ju” är en berättelse om att bryta sig loss från sig själv och att övervinna sin egen historia. Vi får träda in i den lilla värld som omger Nymse, Axel, Viktor, Tjutberg, Lis och Kiss. Förställningen undersöker berättandet som metod för att ta med publiken in i karaktärernas tankar och in i deras hem. Karaktärerna växer när de möter och inte möter varandra. I sprickorna och glappen som uppstår mellan dem får vi lära känna dem och deras historier. Trådar binder de samman, med varandra, med dig och med varje människa.  ”Först föds man ju” är en förställning om att våga förändra, våga hoppas, våga förlåta och våga glömma. Framförallt är det en föreställning om relationer.Manus: Line KnutzonRegi: Moa HjärtströmMedverkande: Douglas Enhager, Emma Björk Jäderlund, Clara Eriksson Lind, Börje Olsson Emma Stocke & Malin TellKostym: Veronica WollménScenografi: Silke Varga Laurén Speltid: 90 min utan paus. Uppsättningen produceras i samarbete med ABF Stockholm.

TeaterVerket vill erbjuda sina medlemmar en plats där de får möjlighet att inte bara konsumera kultur utan också vara en del i skapandet av kultur. Vi fokuserar främst på teater och scenkonst, men egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi tror på synergin som skapas genom att samla människor med samma intresse, på en plats där vi vågar prova på nya saker och kan utvecklas både som scenkonstnärer och som människor.

TeaterVerket är en producerande verksamhet, det är genom göra vi lär oss och det är genom att våga vi blir starka. Alla medlemmar i TeaterVerket bidrar med den kunskapen de bär med sig, och på så sätt lär vi oss av varandra. Alltid är det någon i gruppen som kan sätta ljus, regissera eller är en klippa på marknadsföring. Tillsammans bildar vi en organisation som kan allt.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-11 19:00


Plats/Lokal:

Adress:



Fler tillfällen: