Ett Drömspel

TeaterverketDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Ett gudabarn sänds till jorden för att upptäcka livet. Hon är fylld av hopp och övertygelse om att mänskligheten kan befrias från sitt lidande. På jorden möter hon människornas klagan och ställs inför sina egna tvivel, slitningar och begränsningar. Hur långt sträcker sig hoppet?Ett drömspel är en surrealistisk pjäs om att växa upp ur smuts, sträva mot ljuset och dö. Att längta tillbaka dit man kom ifrån. Men allt är inte så mörkt som det verkar, för denna pjäs är ganska kul.Regi: Johanna NiklassonMedverkande: 
Lisa Mossfeldt
Maria Warren
Ann Af Geijerstam
Edita Hasanagic
Britt Sundstöm
Johan Blomberg
Minerva Nilsson
Emilia Österlind
Veronica Rocque
Vikram Manuja Spelas: 
7/12 19.00  - PREMIÄR! 
8/12 17.00 
12/12 19.00 
13/12 19.00 
14/12 19.00 
15/12 17.00 Spellängd: 2 timmar ink. paus
 Uppsättningen produceras i samarbete med ABF Stockholm.

TeaterVerket vill erbjuda sina medlemmar en plats där de får möjlighet att inte bara konsumera kultur utan också vara en del i skapandet av kultur. Vi fokuserar främst på teater och scenkonst, men egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi tror på synergin som skapas genom att samla människor med samma intresse, på en plats där vi vågar prova på nya saker och kan utvecklas både som scenkonstnärer och som människor.

TeaterVerket är en producerande verksamhet, det är genom göra vi lär oss och det är genom att våga vi blir starka. Alla medlemmar i TeaterVerket bidrar med den kunskapen de bär med sig, och på så sätt lär vi oss av varandra. Alltid är det någon i gruppen som kan sätta ljus, regissera eller är en klippa på marknadsföring. Tillsammans bildar vi en organisation som kan allt.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-12-15 17:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: