Herrar

TeaterverketDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Tre män som jobbar på varuhuset råkar illa ut när de blir inlåsta på herrtoaletten efter stängning på julafton. Till råga på allt elände finns det ingen mobiltäckning på toan och det något udda sällskapet tvingas tillbringa julhelgen tillsammans. En varuhuschef, lagerarbetare och försäljare. Vad händer med tre män med helt olika bakgrund och levnadssätt måste tillbringa en hel helg instängda tillsammans?Manus: Jan EricsonRegi: Patrick OlssonMedverkande:  
Alex Anti?
William Järlinge
Göran Jelenius Spelas:
lör 2 nov kl 19.00  – PREMIÄR
sön 3 nov kl 19.00
tor 7 nov kl 19.00
fre 8 nov kl 19.00
lör 9 nov kl 19.00Spellängd: 1 h 40 min ink. pausUppsättningen produceras i samarbete med ABF Stockholm.

TeaterVerket vill erbjuda sina medlemmar en plats där de får möjlighet att inte bara konsumera kultur utan också vara en del i skapandet av kultur. Vi fokuserar främst på teater och scenkonst, men egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi tror på synergin som skapas genom att samla människor med samma intresse, på en plats där vi vågar prova på nya saker och kan utvecklas både som scenkonstnärer och som människor.

TeaterVerket är en producerande verksamhet, det är genom göra vi lär oss och det är genom att våga vi blir starka. Alla medlemmar i TeaterVerket bidrar med den kunskapen de bär med sig, och på så sätt lär vi oss av varandra. Alltid är det någon i gruppen som kan sätta ljus, regissera eller är en klippa på marknadsföring. Tillsammans bildar vi en organisation som kan allt.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-08 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: