Fri Roll

TeaterverketDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Fri Roll är en föreställning med improviserad dramatik.
Varje kväll bjuder på två kammarspel á 40 minuter, fyllda med
spänning, värme och nyfikenhet. Varje drama är inspirerat av publikens kreativa hjärna.

Det som händer i scenerna uppstår bara en gång i världshistorien och varje "moment" delas av publik och skådespelare. Det är nyfiket, intimt och nära. Ibland näst intill magiskt..Medverkande:
David Tenander
Elin Hynning
Fanny Wahlqvist
Jean-Alexander Monin Nylund
Olle Eriksson
Sally StåhlSpelas:
14/11 kl 19
15/11 kl 19
16/11 kl 17Spellängd: 2 h ink. pausUppsättningen produceras i samarbete med ABF Stockholm. 

TeaterVerket vill erbjuda sina medlemmar en plats där de får möjlighet att inte bara konsumera kultur utan också vara en del i skapandet av kultur. Vi fokuserar främst på teater och scenkonst, men egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi tror på synergin som skapas genom att samla människor med samma intresse, på en plats där vi vågar prova på nya saker och kan utvecklas både som scenkonstnärer och som människor.

TeaterVerket är en producerande verksamhet, det är genom göra vi lär oss och det är genom att våga vi blir starka. Alla medlemmar i TeaterVerket bidrar med den kunskapen de bär med sig, och på så sätt lär vi oss av varandra. Alltid är det någon i gruppen som kan sätta ljus, regissera eller är en klippa på marknadsföring. Tillsammans bildar vi en organisation som kan allt.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-14 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: