Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:00

Gravöl

TeaterverketDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

En roadtrip till Öland. Allt ljus på en hund. En grav som väntar på sin kropp och en nallebjörn som vägrar att ge upp. Manus & Regi: Erik Hellström
Medverkande:
Veronica Ferreira Pinho
Lovisa T. Erasmie
Henrik Andersson
Daniel Svenberg
 Spelas:
Fredag 28 februari Kl 19
Lördag 29 februari Kl 19
Söndag 1 mars kl 19
Torsdag 5 mars kl 19
Lördag 7 mars kl 16.30 & 19
 Spellängd: 80 minUppsättningen produceras i samarbete med ABF Stockholm.

TeaterVerket vill erbjuda sina medlemmar en plats där de får möjlighet att inte bara konsumera kultur utan också vara en del i skapandet av kultur. Vi fokuserar främst på teater och scenkonst, men egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi tror på synergin som skapas genom att samla människor med samma intresse, på en plats där vi vågar prova på nya saker och kan utvecklas både som scenkonstnärer och som människor.

TeaterVerket är en producerande verksamhet, det är genom göra vi lär oss och det är genom att våga vi blir starka. Alla medlemmar i TeaterVerket bidrar med den kunskapen de bär med sig, och på så sätt lär vi oss av varandra. Alltid är det någon i gruppen som kan sätta ljus, regissera eller är en klippa på marknadsföring. Tillsammans bildar vi en organisation som kan allt.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-01 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: