Menu

Vintergata

Stockholm

Teaterverket
lördag, 24 oktober 2020 kl:19:00

Den som väntar på något gott, väntar sällan förgäves. Teaterverket presenterar nu ännu en absurd och förbryllande pjäs av Lars Ahlin. Och återigen är det första vi ser den välbekanta och vardagliga ytan, men ganska snart framträder också sprickorna och djupen där livets stora frågor kan skönjas. Slutligen infinner sig den kanske mest oundvikliga och svårbesvarade frågan vad är meningen?
 Manus: Lars Ahlin
Regi: Håkan Fohlin
Ljus: Johan ÅsbergMedverkande:
Kvinna 1: Maggie Norheden
Man 1: Lars Ahlin
Kvinna 2: Bärbel Vall
Man 2: Börje Olsson
 Spelas: framflyttat till i höst! Du som redan köpt biljett till mars-april kommer att kontaktas av Kulturbiljetter. 

Nya speldatum: 
Torsdag 22 oktober kl 19.00
Fredag 23 oktober kl 19.00
Lördag 24 oktober kl 15.00 och kl 19.00 (Tidigare speldatum, inställda:Fredag 27 mars kl. 19:00
Lördag 28 mars kl. 19:00
Söndag 29 mars kl. 16:00
Torsdag  2 april kl. 19:00
Lördag   4 april kl. 19:00
Söndag   5 april kl. 16:00) 

Spellängd: 1 timme utan paus.Uppsättningen produceras i samarbete med ABF StockholmStåendes under Vintergata:”Oao, här känner man sig liten””Ja, eller stor””Hur då?””Jag tror det handlar om delaktighet...om man kan ta in eller om man står utanför och betraktar””Fast jag känner mig delaktig trots att jag också känner mig liten””Javisst””Stor eller liten skiter väl detsamma. Huvudsaken att man upplever något” 

TeaterVerket vill erbjuda sina medlemmar en plats där de får möjlighet att inte bara konsumera kultur utan också vara en del i skapandet av kultur. Vi fokuserar främst på teater och scenkonst, men egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi tror på synergin som skapas genom att samla människor med samma intresse, på en plats där vi vågar prova på nya saker och kan utvecklas både som scenkonstnärer och som människor.

TeaterVerket är en producerande verksamhet, det är genom göra vi lär oss och det är genom att våga vi blir starka. Alla medlemmar i TeaterVerket bidrar med den kunskapen de bär med sig, och på så sätt lär vi oss av varandra. Alltid är det någon i gruppen som kan sätta ljus, regissera eller är en klippa på marknadsföring. Tillsammans bildar vi en organisation som kan allt.

Datum / Tid

lördag, 24 oktober 2020 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Teaterverket

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad