Menu

Digital Revolution

Stockholm

Tekniska Museet
söndag, 5 juli 2015 kl:10:00

Upplev svindlande illusioner och skapa för alla sinnen. Med teknikens hjälp blir du en del av utställningen. Utforska hur konst, musik, film och dataspel har inspirerats och utvecklats med hjälp av digital teknik. Följ med på en revolutionerande resa från 1970-talets persondator och enkla dataspel in i framtiden. Visas på Tekniska museet 25/10 2014 – 30/8 2015.

För att undvika köer och väntetid under helger och lov bokar du en tid för att se utställningen samtidigt som du köper biljett. Museet är öppet mellan kl 10 och 17 och du kan komma när du vill under den tiden. För utställningen gäller vald tid.

Som besökare kommer du att kunna uppleva specialeffekterna bakom några av de senaste storfilmerna, utforska gränssnittet mellan det analoga och digitala musikskapandet, skapa konstverk med programkod och spela ännu fler häftiga dataspel.

Utställningen är producerad av Barbican Centre i London, med Google som samarbetspartner och sponsrad i Sverige av Samsung Electronics Nordic.

I Tekniska museets restaurang kan du fika och äta lunch. När det är många besökare öppnar även pop-up-caféer i museet. Det finns också ett matsäcksrum på museet.

Handikapparkering (två platser) finns vid museets huvudentré.

Ramper och hissar för rullstolar och barnvagnar finns i hela museet.

Datum / Tid

söndag, 5 juli 2015 kl: 10:00

Plats

Stockholm, Tekniska Museet

Karta (Google)

Typ

Konst/Utställning

Kostnad

50kr - 395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad