Menu

Richie Ramone (US) +support: Zooparty

Stockholm

The Southside Cavern, Pub Southside
onsdag, 16 augusti 2017 kl:17:00

Porter & Thorells Syndrom AB i samarbete med Lycklig Produktion presenterar:
RICHIE RAMONE (US) +support: Zooparty
The Southside Cavern
Onsdag 16 augusti
Dörrar: 20:00
Konsert: 21:00 - Zooparty 22.15 - Richie Ramone
Förköp: 150 SEK
Biljetter i dörren: 180 SEK
OBS! Endast ståplats.
För matgäster går det bra att boka bord på övervåningen innan konserten - 08-669 50 52.


RICHIE RAMONE (US)
Richie Ramone, Passaic, New Jersey, är en amerikansk trummis, mest känd som medlem i punkbandet Ramones. Richie värvades till bandet 1983 efter att trummisen Marky Ramone blivit sparkad. Han spelade med gruppen på tre album, Too Tough to Die, Animal Boy och Halfway to Sanity, innan han hoppade av 1987. Han skrev också några av gruppens låtar under perioden, varav den mest kända förmodligen är "Somebody Put Something in My Drink" från Animal Boy.
Richie Ramone solodebuterade med albumet Entitled 2013, senaste skivan Cellophane släpptes 2016. Till The Southside Cavern kommer han med fullt band.


ZOOPARTY
Vilka är Zooparty då?


Jo, för att ta en lång historia kort så bor vi i Stockholm/Linköping och håller på att spela in vår femte platta i bland annat Kents Pskykbunkern i Stockholm och i Music A Matic studion i Göteborg med Chips Kiesbye som producent. Chips som ni förstås vet har bland annat har jobbat med Thåström, Freddie Wadling, Hellacopters och så Sator förstås!


På den här skivan likt de fyra första samarbetar vi med Glen Matlock (Sex Pistols) och Brian James (ex-Damned). De har jobbat ihop en gång tidigare och det var med Iggy Pop.
På den kommande är även Bruce Kulick (Kiss) med som gäst?!


Vi gjorde vår tionde Englandsturné i maj och har fem gånger spelat på världens största punkfestival Rebellion i Blackpool, England. Vi har även spelat och turnerat i Tyskland, Tjeckien och Norge med bland andra Sham 69, Glen Matlock, Discharge och The Damned.


Zooparty är “Swedens finest punkband” enligt Record collector (UK), “Perfect" enligt 3 rd Generation Nation (DE) och "Brilliant. If you like your punk catchy as hell then I can't recommend this enough” enligt Maximum Rock´n´roll (USA).

Datum / Tid

onsdag, 16 augusti 2017 kl: 17:00

Plats

Stockholm, The Southside Cavern, Pub Southside

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad