Menu

Poppers + Triggers

Stockholm

The Southside Cavern, Pub Southside
lördag, 7 april 2018 kl:20:00

Porter & Thorells Syndrom AB presenterar:
POPPERS + TRIGGERS
The Southside Cavern (Pub Southside)
Lördag 7 April
Insläpp: 20.00
På scen fr.: 21.00
Förköp: 100 SEK
Biljetter i dörren: 120 SEK


För den som vill äta kan man boka bord innan konserten på: 08-669 50 52.


En kväll med Poppers och Triggers – garanterat äldre (men inte fullt så dryga)!
Med rötter i band som Ensamma hjältar, Lustgas, Korsfesters och Ah-Souls spelade Poppers under sent 80-tal fram till 1991 energisk poppunk med texter på svenska.
Denna kväll blir en unik chans att se bandet som under en kort men intensiv levnad genomförde ett antal spelningar runt om i landet med Uppsala som bas. Spelningarna var visserligen av erkänt ojämn kvalitet men när rätt fokus var på plats var det fan bra. En idag framstående radiojournalist gav efter att ha bevittnat en konsert med Poppers kort och gott omdömet: ”Det bästa jag sett!” Tyvärr var denna entusiast inte en framstående radiojournalist vid tidpunkten och medlemmarnas egen bristande ambitionsnivå i kombination med rent geografisk isärglidning medförde att bandet så småningom föll i dvala. För att nu alltså återuppstå i originalsättning!
Poppers består av: Jonas Olsson – gitarr och sång , Patrik Fahlström Notlind - gitarr och sång, Per Gradén – bas och körsång, samt Matts Bergkvist – trummor och ylanden.
Triggers är ett nytt band med rötter i Poppers. Bandet är ett rent lustprojekt som uppstod ur frustrationen kring att lyckas få ihop tillräckligt mycket reptid med de andra Popperspojkarna vilket gjorde att Matts och Patrik började vänstra med basisten Dan Back. Trion kommer agera förband och bjuda på ett lite melodikryss med låtar från 60- till 00-tal som aperitif.
Kvällen kan eventuellt komma att inkludera även något ytterligare gästspel.

Datum / Tid

lördag, 7 april 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, The Southside Cavern, Pub Southside

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad