Menu

Mats Westling + Frida Braxell OBS! Nytt datum!

Stockholm

The Southside Cavern, Pub Southside
lördag, 3 november 2018 kl:20:00

Porter & Thorells Syndrom AB presenterar:


MATS WESTLING + support Frida Braxell


THE SOUTHSIDE CAVERN (Pub Southside)
Lördag 3 november
Insläpp: 20.00
Konsert: fr. 20.30
Förköp: 160 SEK
Biljetter i dörren: 200 SEK


MAT & DRYCK
För den hungrige går det utmärkt att boka bord på Southsides övervåning innan konserten. baren/Restaurangen är öppen från kl. 16.00


MATS WESTLING
Mats Westling slog igenom med låten “Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl a Svensk radios mest önskade och spelade, låg dessutom högt på försäljningstopplistor. Genom ett flitigt turnerande har han byggt upp en hängiven publik runt om Norden och är mer dedikerad än någonsin. Han släppte 2017 sitt sjätte album ”Maneter och Poesi...” producerat av Petter Eriksson som tidigare jobbat med bl a Daniel Lemma och Sofia Karlsson. Mats har genom åren även samarbetat med artister som Jill Johnson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.), Idde Schultz m fl.


Han hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande. Under konserten håller Mats Westling och bandet en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll - Det här var en verkligen en själslig workout!


Hemsida: www.matswestlingse
Videor och TV - inslag: www.youtube.com/results?search_query=mats+westling&aq=f

Datum / Tid

lördag, 3 november 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, The Southside Cavern, Pub Southside

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad