Menu

Big Kizz

Stockholm

The Southside Cavern, Pub Southside
lördag, 6 april 2019 kl:20:00

Porter & Thorells Syndrom AB presenterar:


BIG KIZZ


The Southside Cavern (Pub Southside)
Lördag 6 april
Insläpp: 20.00
Konsert fr. : 21.00
Förköp: 150 SEK
Biljetter i dörren: 180 SEK


En bit mat innan konserten? Boka bord på: 08-669 50 52


BIG KIZZ
BIG KIZZ är inte som andra band. De är mycket mer och mycket bättre. Även om dom spelar rock'n'roll, som är ganska vanligt att band gör. Förutom att det är rock'n'roll dom spelar så kan en med fog påstå att de är ganska mångfacetterade inom rockens spektrum. Referenser som kan droppas är powerpop, punk, soulballader, nananana, 50tal, 60tal, 70tal, 80tal, 90tal - fan till och med extremt rotade i nutiden!


Pontus Westman har en melodikänsla som är svårslagen och en röst som är både raspig och len som sammet. Lite som en bra drink. Det river till och lenar samtidigt. Aggressionen och frustrationen hos en tonårig punkare men med visdomen och empatin hos någon som levt längre än 19 år.


Axel Sjöberg är rätt säker på att lira trummor efter att ha turnerat med hans förra band Graveyard i tio år. Han är bra på att hålla låda också och förklara varför deras musik är viktig. Eller oviktig.


Johannes Cronquist har svänget. När han lirar bas ser det ut som att fingrarna glöder. Eller att dom blir suddiga för att det går så fort. Han skulle kunna varit sessionmusiker i Motown-studion om han fötts i en annan tid på en annan plats. Nu lirar han i BIG KIZZ och det gör han rätt i.


Välkomna!

Datum / Tid

lördag, 6 april 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, The Southside Cavern, Pub Southside

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad